European Breeding Plant College

General Assembly (UPV)
22 June 2016 09:00

Agenda

June 22

8:45-10:00 Visit glasshouses

10:00-10:10 Welcome and Introduction

10:10-17:15 Status of deliverables (Achievements, Bottlenecks, Next steps)

10:10- 11:10 - O1 – Pilot Case (Alicia, 1h)

11:10- 11:30 Break

11:30 - 13:30 - O4 – ISP (Hilde, Michel 2h)

13:30 – 15:00 - Lunch (1h15)

15:00 - 16:00  O2 – Online Courses (Michel, 1h)

16:00- 16:15 Break

16:15 – 17:15 O3 – Webinars (Anders, 1h)

June 23

9.00- 16:30 Status of deliverables (Achievements, Bottlenecks, Next steps)

9:00-10:00 - O5 – Internship Network (Hulya, 1h)

10:00 – 11:00 O6 – Co-advisory system for Master theses (Jaime / Ana, 1h)

11:00 – 11:15 Break

11:15- 12:30 - Project Management /O7 – Communication tools (Sebastian, 1h15) - Intermediate report - Dissemination activities - EPBC website and related communication tools

12:30 – 13:30 Visit (1h)

13:30 – 15:00 Lunch

15:00-16:00 - Project Management (Sebastian, 1h) - Budget overview - Time sheets

16:00-16:30 - Wrap-up (30 minutes) Dates for next meetings (TC, GA), next steps.

 

CALENDAR

No upcoming events

ARCHIVES

In this webinar are analysed 3 main topics:

  • The origin of triticale and why it'...

This lecture will introduce you to breeding to develop new table grape cultivars with seedlessnes...

 

Adaptation to climate change is a formidable challenge for breeders

 ...

Erasmus+   Co-funded by the European Union
haut de la page